24.06.2017 Son güncelleme: 23.06.2017, 2:26

Bursa Artvinliler Vakfı Yönetim Kurulu Üyelerine Yemek Organize Edildi

PROGRAM ARHAVİSPOR KULÜBÜ SOSYAL TESİSİ’NDE GERÇEKLEŞTİ PROGRAM ARHAVİSPOR KULÜBÜ SOSYAL TESİSİ’NDE GERÇEKLEŞTİ
Kategori Sosyal İşler

Bursa Artvinliler Vakfı yönetim kurulu üyelerine yemek organize edildi. Arhavispor Kulübü Sosyal Tesislerinde düzenlenen yemek organizasyonuna Arhavi Belediye Başkanı Coşkun Hekimoğlu, Başkan Yardımcısı H. Tahsin Kurdoğlu, Bursa’da faaliyet gösteren yerel ve ulusal basın mensupları ve Arhavili iş adamları katıldı.

Artvin’e ve ilçelerine ziyarete geldiklerini belirten yönetim kurulu üyeleri Başkan Hekimoğlu’ndan ilçe hakkında genel bilgiler aldılar. Bursa basını, Başkan Hekimoğlu’na ilçeyle ve özellikle ilçenin turizmdeki yeriyle ilgili merak edilen soruları sordular. Bursa Artvinliler Vakfı yönetim kurulu üyeleri arasında 1984-1994 yılları arasında Arhavi’de İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü yapmış olan Erol Yıldırım da vardı. 10 yıl Arhavi’de hizmet vermekten büyük bir memnuniyet duyduğunu belirten Yıldırım, Arhavi’nin geçmiş yıllara göre oldukça modern, çağa uygun bir ilçe haline geldiğinden bahsetti ve Başkan Hekimoğlu’nu tebrik etti. Hoş sohbetle devam eden yemek programında 18 kişilik ekip, misafirperverliğinden ötürü Belediye Başkanı Hekimoğlu’na teşekkürlerini iletti. 1 hafta süreyle Artvin’in diğer ilçelerine de ziyaret yapacaklarını belirten heyet, dönüşte Arhavi’ye tekrar uğrayarak ilçenin tarihi ve turistik yerlerini gezeceklerini belirttiler. Program sonunda Bursa Artvinliler Vakfı yönetim kurulu üyeleri Başkan Hekimoğlu’na hediyelerini takdim etti. Başkan Hekimoğlu ise Arhavi’yi daima hatırlayacakları ahşap maket serender hediye etti.

Bu kategoriden diğerleri: Başkan Hekimoğlu Gençlerle »