25.09.2017 Son güncelleme: 25.09.2017, 3:07

Halk Oyunları Ekiplerinden Büyük Başarı

RİZE’DE DÜZENLENEN YARIŞMADA BÜYÜK BAŞARI ELDE EDİLDİ RİZE’DE DÜZENLENEN YARIŞMADA BÜYÜK BAŞARI ELDE EDİLDİ
Kategori Kültür-Sanat

Türkiye Hal Oyunları Federasyonu 2017 Grup Yarışamsı yapıldı. Rize’de yoğun katılımla gerçekleşen müsabakaları izlemek üzere çok sayıda vatandaş katıldı. Arhavi Belediyesi Gençlik Spor Kulübü Halk Oyunları ekibi de katılıp başarı elde ederek yine adından söz ettirdi.

Minikler düzenlemeli ve büyükler geleneksel düzenlemesiz dallarında yarışan ekiplerimiz önemli dereceleri elde ederek göğsümüzü kabarttılar. Dereceye giren ekiplere kupa ve madalyaları protokol üyeleri tarafından takdim edildi. Ayrıca Halk Oyunu Eğitmenlerine emeklerinden dolayı protokol tarafından plaket takdim edildi. Rize’deki yarışmada miniklerin 1. , büyüklerin 2. gelerek önemli bir başarı elde ettiklerini belirten Arhavi Belediye Başkanı Coşkun Hekimoğlu ise alınan başarılı sonuçtan ötürü Arhavi Belediyesi GSK Ekip Eğitmeni Ersin Altın’ı ve oyuncuları tebrik ettiğini dile getirdi.