28.05.2017 Son güncelleme: 27.05.2017, 6:20

Nuri Özaltın 75. Yıl İlkokulu Tarafından Masal Anlatma Etkinliği Düzenlendi

PROGRAMDA İLKOKUL ÖĞRENCİLERİ GÖSTERMİŞ OLDUKLARI PERFORMANSLARLA GÖZ DOLDURDULAR PROGRAMDA İLKOKUL ÖĞRENCİLERİ GÖSTERMİŞ OLDUKLARI PERFORMANSLARLA GÖZ DOLDURDULAR

Arhavi Nuri Özaltın 75. Yıl İlkokulunda düzenlenen ve ilçe genelindeki tüm İlkokul öğrencilerinin hazırladıkları masal anlatma programında birbirinden güzel dakikalar yaşandı. İlçedeki tüm ilkokullar hazırladıkları gösterileri ile dillere destan olan masal kahramanlarını canlandırdılar. Programa İlçe Kaymakam Vekili Mehmet Ali Öztürk, Arhavi Belediye Başkan Vekili H. Tahsin Kurdoğlu, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Arslanoğlu,  İlköğretim okul müdürleri, öğretmen, öğrenci velileri ve öğrenciler katıldı.

İlköğretim okullarından öğrencilerin katılımı ile hazırlanan programa protokol üyeleri ve veliler tarafından ilgi büyüktü. Öğrencilere gösterdikleri performanslar doğrultusunda ayrı ayrı ödül verilerek katılım belgeleri takdim edildi. Program çekinilen fotoğrafların ardından son buldu.

Son Düzenlenme Pazartesi, 15 May 2017 15:57

Bu kategoriden diğerleri: Okul Tanıtım Programı Yapıldı »