20.09.2017 Son güncelleme: 20.09.2017, 1:29

Gençlik Haftası Etkinlikleri Başladı

ETKİNLİK ATATÜRK ANITI’NA ÇELENK SUNULMASIYLA START ALDI ETKİNLİK ATATÜRK ANITI’NA ÇELENK SUNULMASIYLA START ALDI
Kategori Resmi Törenler

Arhavi’de 19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramı Gençlik Haftası Etkinlikleri başladı. Gençlik Haftası etkinlikleri ilk olarak Atatürk Anıtı’na çelenk sunulmasıyla start aldı. Düzenlenen çelenk sunma törenine Arhavi Belediye Başkan Vekili H. Tahsin Kurdoğlu, kamu kurum ve kuruluşlarının daire amirleri, gençler, öğrenciler ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Atatürk Anıtı önünde İstiklal Marşı’nın okunması ve çelenk sunulmasıyla tören burada son buldu. Havanın yağışlı olması sebebiyle kortej yürüyüşü iptal edildi.

Son Düzenlenme Pazartesi, 15 May 2017 10:37