23.10.2017 Son güncelleme: 23.10.2017, 6:29

Arhavi Akçaabat Köfteci Hizmete Girdi

AÇILIŞI BAŞKAN HEKİMOĞLU YAPTI AÇILIŞI BAŞKAN HEKİMOĞLU YAPTI
Kategori Genel Haberler

Arhavi’de yeni bir işyeri daha hizmete girdi. Gıda sektöründe Arhavi Akçaabat Köfteci adıyla hizmete giren iş yeri için bir tören düzenlendi. Musazade Mahallesi Gündoğdu Mobilya arkasında hizmet verecek olan işletmenin açılışını Arhavi Belediye Başkanı Coşkun Hekimoğlu yaptı.

Yeni işyerinin Arhavi halkına ve işletme sahibine hayırlı uğurlu olmasını dileyen Belediye Başkanı Coşkun Hekimoğlu, işletme sahibini bu girişiminden dolayı tebrik etti. Özel ikramların sunulduğu açılış, yapılan sıcak sohbetlerle devam etti. İşletme sahibi Ali Candemir kendileri için önemli bir gün olan bu günde başta Başkan Hekimoğlu olmak üzere açılışa gelen bütün konuklarına teşekkürlerini ilettiler.