20.09.2017 Son güncelleme: 20.09.2017, 1:29

Ak Parti Artvin Milletvekili Kışla’dan Arhavi Belediyesi’ne Ziyaret

Kategori Ziyaretler

Ak Parti Artvin Milletvekili İsrafil Kışla, Arhavi Belediye Başkanı Coşkun Hekimoğlu’nu makamında ziyaret etti. Artvin ve ilçelerinde çalışma ziyaretinde bulunan Milletvekili Kışla, Arhavi’yi ziyaret etti. Ziyaretini belediyeye yapan Milletvekili İsrafil Kışla’yı Belediye Başkanı Coşkun Hekimoğlu, Ak Parti İlçe Başkanı Ufuk Yıldız, İl Genel Meclis Üyesi Hakkı Aytolan, Belediye Başkan Yardımcısı H. Tahsin Kurdoğlu ve ilçe teşkilatı karşıladı.

Başkanlık makamında bir araya gelen heyet, bu süre içerisinde ilçede yürütülen çalışmalar hakkında görüşmelerde bulundu. Ayrıca yeni yapılacak olan belediye binasıyla ilgili görüş alışverişinde bulunuldu. Hayata geçirilen ve geçirilecek olan projeler hakkında konuşma yapan Milletvekili Kışla, ilimizin ve ilçemizin gün geçtikçe gelişip modernleştiğini ve güzelleştiğini dile getirerek, önümüzdeki dönemlerde ilçeye yapılacak olan çok önemli projelerin hayata geçirileceği müjdesini verdi.

Son Düzenlenme Cuma, 12 May 2017 18:05