20.09.2017 Son güncelleme: 20.09.2017, 1:29

Ak Parti Artvin Milletvekili İsrafil Kışla İlçemizi Ziyaret Ederek Bir Dizi İncelemelerde Bulundu

MİLLETVEKİLİ KIŞLA VE BERABERİNDEKİLER YAPIMI DEVAM EDEN KAMU YATIRIMLARINI GEZDİLER MİLLETVEKİLİ KIŞLA VE BERABERİNDEKİLER YAPIMI DEVAM EDEN KAMU YATIRIMLARINI GEZDİLER
Kategori Ziyaretler

Ak Parti Artvin Milletvekili İsrafil Kışla, bir dizi incelemelerde bulunmak üzere ilçemizi ziyaret etti. Yapımı devam eden ve ilçe adına önemli projeler arasında yerini alan inşaatları gezen Milletvekili Kışla’ya Arhavi Belediye Başkanı Coşkun Hekimoğlu, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Arslanoğlu, Ak Parti İlçe Başkanı Ufuk Yıldız, İl Genel Meclis Üyesi Hakkı Aytolan ve parti üyeler de eşlik etti.

Milletvekili Kışla ve beraberindekiler ilk olarak Boğaziçi Mahallesi Kapisre Deresi yolu kenarında yapımına devam eden Arhavi Anadolu İmam Hatip Lisesi inşaatında incelemelerde bulundu. Ardından Milli Eğitim Bakanlığı bünyesinde yapılan ihale sonucu yapımı süren Ertuğrul Kurdoğlu Fen Lisesi Öğrenci Yurdu inşaatı Artvin Çoruh Üniversitesi (AÇÜ)’ne bağlı  Arhavi’deki  üniversite yerleşkesinde  yapımına başlanan  Yüksekokul inşaatını gezildi. Kamu yatırımlarına yapılan incelemelerin ardından Başkan Hekimoğlu, Milletvekili Kışla ve beraberindekileri makamında ağırladı.

Başkanlık makamında bir araya gelen heyet, bu süre içerisinde ilçede yürütülen çalışmalar hakkında görüşmelerde bulundu. Hayata geçirilen ve geçirilecek olan projeler hakkında konuşma yapan Milletvekili Kışla, ilimizin ve ilçemizin gün geçtikçe gelişip modernleştiğini ve güzelleştiğini dile getirerek, önümüzdeki dönemlerde ilçeye yapılacak olan çok önemli projelerin hayata geçirileceği müjdesini verdi.

Son Düzenlenme Cuma, 12 May 2017 15:03