19.08.2017 Son güncelleme: 19.08.2017, 9:05

9. Arhavi Grassroots (Herkes İçin Futbol) Şenliği Yapıldı

ŞENLİĞİN 6. ETABI ARHAVİ İLÇE STADI’NDA YOĞUN BİR KATILIMLA GERÇEKLEŞTİRİLDİ ŞENLİĞİN 6. ETABI ARHAVİ İLÇE STADI’NDA YOĞUN BİR KATILIMLA GERÇEKLEŞTİRİLDİ
Kategori Spor

İlçe Kaymakamlığı, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ve Arhavispor Kulübü ile birlikte organize edilen ve Arhavi Belediyesi'nin sponsor olduğu Arhavi Grassroots (Herkes İçin Futbol) Şenliği Arhavi İlçe Stadı’nda gerçekleştirildi. Bu yıl 9.su yapılan şenliğin 6.etabı kız ve erkek öğrencilerine yönelik düzenlendi. Etkinliğe Ak Parti Artvin Milletvekili İsrafil Kışla, İlçe Kaymakamı Şeref Aydın, Arhavi Belediye Başkanı Coşkun Hekimoğlu, Ak Parti İlçe Başkanı Ufuk Yıldız, kamu kurum ve kuruluşların daire amirleri, öğretmenler, öğrenci velileri ve öğrenciler katıldı.

Yapılan bu proje ile öğrenciler futbol oynayarak eğlendikleri gibi izleyenlere de keyifli dakikalar yaşattılar. Öğrencilerin böyle anlamlı bir programa dâhil edilebilmesinin önemine değinen Milletvekili Kışla, şenliğin hayata geçirilmesinde emeği olan herkesi tebrik etti. Gelenekselleşerek bu yıl 9.sunun düzenlendiği HİF Şenliği ile amacımız minik sporculara sporu sevdirmek, yeteneklerini ortaya çıkarmak, mutlu etmek ve eğlendirmektir olduğunu belirten Başkan Hekimoğlu, şenliğin yapılmasında büyük emeği olan ve şenliğin koordinatörlüğünü üstlenen Beden Eğitimi Öğretmeni Fikret Kadıoğlu’na da teşekkürlerini iletti. Düzenlenen etkinlik, şenliğe katılan öğrencilere ilçe protokol üyeleri tarafından verilen sertifikalarla son buldu.

Son Düzenlenme Cuma, 12 May 2017 14:50