25.07.2017 Son güncelleme: 24.07.2017, 11:01

İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Arslanoğlu’na Ziyaret

MİLLETVEKİLİ İSRAFİL KIŞLA ASLANOĞLU’NU ZİYARETETTİ MİLLETVEKİLİ İSRAFİL KIŞLA ASLANOĞLU’NU ZİYARETETTİ
Kategori Ziyaretler

Yapılan atamalar sonucunda ilçemize gelerek göreve başlayan İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Arslanoğlu’nu Ak Parti Artvin Milletvekili İsrafil Kışla makamında ziyaret etti. Gerçekleşen ziyarete Milletvekili Kışla’nın yanı sıra İlçe Kaymakamı Şeref Aydın, Arhavi Belediye Başkanı Coşkun Hekimoğlu, Ak Parti İlçe Başkanı Ufuk Yıldız ve İl Genel Meclis Üyesi Hakkı Aytolan da yer aldı.

Eski görev yerinden sonra ataması yapılıp ilçemize gelerek göreve başlayan Müdür Arslanoğlu Arhavi’de olmaktan mutluluk duyduğunu dile getirdi. Yapılan hoş sohbetin ardından Milletvekili Kışla, Müdür Arslanoğlu’na yeni görev yerinin hayırlara vesile olmasını diledi. Kendisine yapılan bu ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Müdür Arslanoğlu, Milletvekili Kışla ve beraberindekilere teşekkürlerini ifade etti.

Son Düzenlenme Cuma, 12 May 2017 14:05