19.08.2017 Son güncelleme: 19.08.2017, 9:05

Arhavi Anadolu Lisesi Çanakkale Yolcusu

ARHAVİ BELEDİYESİ KATKILARIYLA ARHAVİ BELEDİYESİ KATKILARIYLA
Kategori Sosyal İşler

Arhavi Anadolu Lisesi öğrencileri Çanakkale’de yapılacak olan gezi için yola çıktı. Okul öğrencilerine yönelik düzenlenen gezi programı Arhavi Belediye Başkanı Coşkun Hekimoğlu, öğretmenler ve öğrenci velileri tarafından yolcu edilmesiyle start almış oldu.

Arhavi Belediyesi’nin katkılarıyla yürütülen gezi programında Çanakkale’nin tarihe ışık tutan yerlerini görmek, şehitlerimizi anmak ve büyük zorluklarla kazanılan Kurtuluş Savaşı’nı daha iyi anlamak ve yaşamak için düzenlenen gezinin önemine değinen Başkan Hekimoğlu, öğrencilere iyi yolculuklar temennisinde bulundu.