23.10.2017 Son güncelleme: 23.10.2017, 6:29

Engelliler Haftası Kutlama Töreni Yapıldı

TÖREN FATİH SULTAN MEHMET İLK/ORTAOKULU’NDA GERÇEKLEŞTİRİLDİ TÖREN FATİH SULTAN MEHMET İLK/ORTAOKULU’NDA GERÇEKLEŞTİRİLDİ
Kategori Sosyal İşler

10-16 Mayıs tarihleri arasını kapsayan Engelliler Haftası, Fatih Sultan Mehmet İlk/Ortaokulu tarafından düzenlenen program ile kutlandı. Programa İlçe Kaymakamı Şeref Aydın, Arhavi Belediye Başkan Vekili H. Tahsin Kurdoğlu, kamu kurum ve kuruluşların daire amirleri, okul müdürleri, öğretmenler, öğrenciler ve veliler katıldı.

FSM İlk/Ortaokulu’nun çok amaçlı salonunda gerçekleştirilen program ilk olarak saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başladı. Okul öğrencileri tarafından günün anlam ve önemine uygun konuşmalar yapılıp, şiirler okundu. Ardından kutlama programında engelli öğrenciler tarafından sunulan gösteriler izleyenler tarafından çok beğenildi. Okulun müzik öğretmeni Yeşim Kılıçoğlu’nun engelli öğrencilerle birlikte sunduğu koro izlemeye gelenler tarafından oldukça beğeni kazandı. Tüm engelleri kaldıran, coşkusuna coşku katan, mutluluğunu gözlerindeki heyecan ve sevinçle anlatan bu çok değerli insanlarımız adeta tüm sorunlarını bir günlüğüne bir kenara atmışlardı. Program ilçe protokolünün engelli öğrenciler tarafından yapılan resim sergisini gezmesinin ardından sonlandırıldı.