28.07.2017 Son güncelleme: 27.07.2017, 2:07

Sahil Caddesi Deniz Sokak’ta Kilit Taşı Çalışmaları Tamamlandı

BÖLGE YENİ GÖRÜNÜMÜYLE DİKKAT ÇEKİYOR BÖLGE YENİ GÖRÜNÜMÜYLE DİKKAT ÇEKİYOR
Kategori Fen İşleri

Arhavi Belediyesi fen işleri ekipleri tarafından yürütülen ve önceki günlerde Musazade Mahallesi Sahil Caddesi’ne bağlı Deniz Sokak’ta başlatılan kilit taşı döşeme çalışmalarında sona gelindi. Kilit taşı döşeme çalışmalarının yanında kaldırım çalışması ve çevre düzenlemesinin de tamamlanmasıyla bölge modern bir görünüm kazanmış oldu.

Mahalle sakinleri yapılan çalışmadan dolayı duydukları memnuniyetini dile getirerek, Arhavi Belediyesi’ne teşekkür ettiler. Modern şehircilik anlayışının yansıması olarak yürütülen çalışmalar, kilit taşı döşeme çalışmaları ve çevre düzenlemesinin sonlandırılmasının ardından ihtiyaç duyulan diğer cadde ve sokaklarda da devam ettirilecek.