28.05.2017 Son güncelleme: 27.05.2017, 6:20

Sahildeki Üst Geçit Aydınlatılıyor

LED SİSTEMİYLE AY - YILDIZ TEMALI IŞIKLANDIRMA BÜYÜK İLGİ UYANDIRACAK LED SİSTEMİYLE AY - YILDIZ TEMALI IŞIKLANDIRMA BÜYÜK İLGİ UYANDIRACAK
Kategori Fen İşleri

İlçenin modern bir görünüme kavuşturulma çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor. Sosyal belediyecilik gereği olarak Arhavi Belediyesi tarafından ilçemiz sahil geçişinde yer alan üst geçit led ışıklandırma ve kablolu ışıklandırma sistemiyle aydınlatılacak. Şehirlerarası yol üzerinde bulunan üst geçit için Arhavi Belediye Başkanı Coşkun Hekimoğlu, Ak Parti İlçe Başkanı Ufuk Yıldız ve İl Genel Meclis Üyesi Hakkı Aytolan da çalışmaları yakından takip etti.

Ay – yıldız temalı üst geçitte son sistem ışıklandırmayla şehrin özellikle gece bölümünde dikkat çekeceği yetkililer tarafından belirtildi. Yayaların güvenli geçişinin sağlanmasının yanı sıra ilçenin güzelleşmesi ve daha modern bir görünüme kavuşacağını belirten Başkan Hekimoğlu, üst geçidin hem arkası, hem de önünde “Arhavi’ye Hoş Geldiniz” levhaları olacağını ve çalışmaların 1 hafta gibi çok kısa sürede bitirileceğinin altını çizdi.

Son Düzenlenme Cuma, 05 May 2017 16:00