28.05.2017 Son güncelleme: 27.05.2017, 6:20

Sahil Dolgu Alanında Çalışmalar Tüm Hızıyla Sürüyor

Kategori Fen İşleri

İlçemiz sahil dolgu alanında “Sahil Projesi” kapsamında hayata geçirilecek olan spor kompleksi çalışmaları tüm hızıyla sürüyor. Spor alanında ilçe ve bölge adına büyük önem arz edecek ve bu doğrultuda yürütülecek olan çalışmalar, özellikle sporseverlerin ihtiyacını karşılayacak şekilde şekillendirilmeye devam ediyor.

Geçtiğimiz günlerde zemine dair başlatılan çalışmalar, alanda beton dökme çalışmalarının sonlanmasıyla devam ediyor. Hem voleybol, hem de basketbol sahası olarak kullanılacak olan saha için dökülen beton dökme çalışmalarının ardından sahanın etrafında çevre aydınlatma ve çevre düzenleme çalışmaları başlayacak. Alanda incelemelerde bulunan ve estetik bir görünüm kazandırılması adına sahanın etrafına kamelyalar da yerleştirileceğini ve son olarak kilit taşı döşeme işlemi yapılacağını dile getiren Arhavi Belediye Başkanı Coşkun Hekimoğlu, şimdiden ilçe halkına hayırlı uğurlu olması temennisinde bulundu.