19.11.2017 Son güncelleme: 17.11.2017, 1:19

SAHİL CADDESİ DENİZ SOKAK’TA KİLİT TAŞI ÇALIŞMASI START ALDI

ÇALIŞMALAR EN KISA ZAMANDA SONLANDIRILACAK ÇALIŞMALAR EN KISA ZAMANDA SONLANDIRILACAK
Kategori Fen İşleri

Arhavi Belediyesi fen işleri ekipleri tarafından yürütülen Musazade Mahallesi Sahil Caddesi’ne bağlı Deniz Sokak’ta kilit taşı döşeme çalışmalarına start verildi. Kilit taşı döşeme çalışmalarının yanında, kaldırım çalışması ve bölgenin çehresini değiştirecek çevre düzenlemeleri de sürüyor.

Yağmurlu havalarda oluşan su birikintileri, çamur ve toz gibi etkilerden tamamen arındırılacak olan Deniz Sokak kısa bir zaman içerisinde tamamlanmış olacak. Aynı zamanda Çay-Kur Çay Fabrikası idari binaların olduğu bölgenin de yer aldığı sokağın modern bir hale dönüştürülmesi için Arhavi Belediyesi ekipleri ön çalışmalarını tamamladı. Mahalle sakinleri yapılan çalışmanın memnuniyetini dile getirerek, Arhavi Belediyesi’ne teşekkür ettiler. Modern şehircilik anlayışının yansıması olarak vatandaşların memnuniyetiyle yürütülen çalışmalar, kilit taşı döşeme çalışmalarının bitirilmesinin ardından ihtiyaç duyulan diğer cadde ve sokaklarda da devam ettirilecek.