19.11.2017 Son güncelleme: 17.11.2017, 1:19

Cumhurbaşkanı İle Aynı Anda Ak Partiye Üye Oldular

TÜM TÜRKİYE’DE OLDUĞU GİBİ ARHAVİ’DE AKPARTİYE TOPLU KATILIM TÜM TÜRKİYE’DE OLDUĞU GİBİ ARHAVİ’DE AKPARTİYE TOPLU KATILIM
Kategori Genel Haberler

16 Nisan Cumhurbaşkanlığı Başkanlık sistemi anayasa değişiklikleri arasında yer alan ve  Cumhurbaşkanı ‘na verilen anayasal hakların içerisindeki siyasi partilere üyelik yolunu açan kanuna istinaden,  Türkiye Cumhuriyeti Cumhurbaşkanı Recep Tayyip ERDOĞAN partisi olan Adalet ve Kalkınma Partisi (AK PARTİ) ne 02 Mayıs 2017 tarihi itibariyle üye olmuş oldu. Bu anlamda Cumhurbaşkanının özel ve çok anlamlı bugününde kendisine eşlik  etmek isteyen ve yalnız bırakmayan vatandaşlardan Tüm Türkiye’deki  Akparti  il ve ilçe teşkilatlarında yoğun üyelik başvurusu oldu. Arhavi’de bu ilçelerden biriydi. Belediye başkanı Coşkun HEKİMOĞLU , Ak Parti İlçe Başkanı Ufuk Yıldız , il genel meclis üyesi Hakkı Aytolan ve partinin kuruluşundan bugüne emek vermiş olan teşkilat üyelerinin ev sahipliğinde Arhavi Ak parti ilçe başkanlığına gelen vatandaşların üyelik başvuruları kabul edildi.

Akpartiyi daha da büyütmek, gelişmek, herkesin partisi olmak adına  gece gündüz durmadan çalışma parolası ile yola çıkan Cumhurbaşkanı  R.Tayyip Erdoğan, tüm teşkilatların bu yönde hazırlıklarına başlaması gerektiğini vurguladı. Bu anlamda  Arhavi ilçe teşkilatı yeni vizyon ve gelecekle partinin Arhavi’de her geçen gün dahada büyümesi adına  yeni üyelikler ve yeni katılımların olduğunu dile getirdi.  İlçe başkanlık binasında özellikle Erdoğan’ın  Ak partiye tekrar üye olduğu tarih olan 2 Mayıs ı seçen  Ak parti sempatisi olan partililer parti binasını doldurdu. Gün boyunca onlarca kayıtların olduğu parti’de ilçe başkanı Ufuk Yıldız katılımların her geçen gün artarak devam edeceğini dile getirdi. Yıldız “bugün bambaşka bir gün, liderimiz Recep Tayyip Erdoğan’ın partimize olan vuslatını coşkuyla yaşıyoruz. Bu heyecan ve inançla kendini Ak partinin bir parçası gören halkımız parti teşkilatlarımıza koşarak geldi. Ve Ak Parti’nin gönüllü  dava adamları olmanın heyecanını yaşadılar. Kendilerine teşekkür ediyorum.” Dedi.

Belediye başkanı Coşkun Hekimoğlu’da  “ Ak parti’nin 979 günlük bir hasretin ardından Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın tekrar katılımıyla yeni bir güç yeni bir enerji ile teşkilatların yapılanacağını belirtmek isterim. Bu davaya inanmış gönül vermiş memleket sevdalısı her insanın yapacağı ilk şey Ak parti şemsiyesi altında yeni çalışmalara imza atmak, başarıya odaklanmaktır.  Bugün Arhavi’de de bu yaşanıyor… sayın cumhurbaşkanımızın partimize üye olmasıyla birlikte ortaya çıkan moral ve motivasyonla vatandaşlarımız partimize gelmeye üye olmaya başlamıştır. Ak Parti tüm Türkiye’nin partisidir, herkesi kucaklayan, ortak paydası memleket sevdası olan, ülkenin istikrarı olan , çağdaş bir Türkiye’yi isteyenlerin partisidir. Partimize üye olan hanım kardeşlerimize, gençlerimize, büyüklerimize bu davaya inandıkları için ve üye oldukları için teşekkür ediyoruz. “ dedi.