20.09.2017 Son güncelleme: 20.09.2017, 1:29

Sahil Caddesi Deniz Sokak Kilit Taşı Çalışması Başlıyor

HEKİMOĞLU: “KİLİT TAŞSIZ CADDE SOKAK BIRAKMAYACAĞIZ” HEKİMOĞLU: “KİLİT TAŞSIZ CADDE SOKAK BIRAKMAYACAĞIZ”
Kategori Fen İşleri

Musazade mahallesi Sahil Caddesi’ne bağlı olan Deniz Sokak kilit taşı ile kaplanıyor. Aynı zamanda Çay-Kur çay fabrikası idari binaların olduğu bölgenin de yer aldığı sokağın modern bir hale dönüştürülmesi için Arhavi belediyesi ekipleri ön çalışmalarını tamamladı.

10 metrelik bir genişliğe sahip sokağın tamamlanması ile birlikte bölgede süregelen altyapı sorunu tamamen ortadan kalkmış olacak. Yağmurlu havalarda oluşan su birikintileri, çamur ve toz gibi etkilerden tamamen arındırılacak olan Deniz sokak, kısa bir zaman içerisinde tamamlanmış olacak. Mahalle sakinleri yapılan çalışmadan dolayı duyduğu memnuniyetini dile getirerek, Arhavi Belediyesi’ne teşekkür ettiler.

Şehrin hemen hemen tamamını elden geçirdiklerini ifade eden Arhavi Belediye Başkanı Coşkun Hekimoğlu;  “özellikle merkez mahallelerimizdeki tüm ana cadde ve sokakları tek tek kilit taşı ile döşeyeceğiz. Bugüne kadar 200 bin metrekarelik alanı kilit taşı ile döşedik. Memleketimize hizmet için her tarafa koşuşturuyoruz, koşuşturmaya da devam edeceğiz. Kilit taşı yapılacak olan deniz sokak sakinlerine de çalışmamız hayırlı olsun.” Dedi.