16.11.2018 Son güncelleme: 16.11.2018, 11:23

Başkan Hekimoğlu’nun Özel Misafiri Vardı

LAZ ENSTİTÜSÜ BAŞKANI İSMAİL AVCI BUCAKLİŞİ, BAŞKAN HEKİMOĞLU’NU ZİYARET ETTİ LAZ ENSTİTÜSÜ BAŞKANI İSMAİL AVCI BUCAKLİŞİ, BAŞKAN HEKİMOĞLU’NU ZİYARET ETTİ
Kategori Ziyaretler

Laz Enstitüsü Başkanı İsmail Avcı Bucaklişi Arhavi Belediye Başkanı Coşkun Hekimoğlu’nu makamında ziyaret etti. Başkan Hekimoğlu gelen konuklarını kapıda karşıladı. Başkanlık makamında gerçekleşen ziyarette Laz Enstitüsü Başkanı Bucalişi’nin yanı sıra Belediye Başkan Yardımcısı H. Tahsin Kurdoğlu ve Laz Enstitüsü Yönetim Kurulu Üyesi Mustafa Sonbay da yer aldı.

Ziyarette Başkan Hekimoğlu ve Laz Enstitüsü Başkanı Bucaklişi laz dili ve ilçedeki etnik dilin yaşatılması adına yapılması gerekenler hakkında görüş alışverişinde bulundular. Gerçekleşen hoş sohbetin ardından Bucaklişi ve Sonbay, Başkan Hekimoğlu’na misafirperverliğinden ötürü teşekkür ettiler.

Son Düzenlenme Cuma, 28 Nisan 2017 16:51