17.11.2017 Son güncelleme: 17.11.2017, 1:19

Arhavi – Hopa Tüneli Hizmete Açıldı

TÜNEL İNŞAATI ve ASFALTLAMA İŞLEMİ TAMAMLANDI TÜNEL İNŞAATI ve ASFALTLAMA İŞLEMİ TAMAMLANDI
Kategori Fen İşleri
(1 Oyla)

Karadeniz Sahil Yolundaki Arhavi – Hopa kısmının eski bağlantı yolu olan ve Doğu Karadeniz’in en eski tünellerinden olan tünel inşaatında sona gelindi. Arhavi – Hopa Tüneli Karayolları Genel Müdürlüğü’nün bünyesinde yüklenici firma olan Kartaş İnşaat tarafından yapılan güçlendirme çalışmalarının bitirilmesinin ardından hizmete açıldı.

Hopa tarafından 64 metre, Arhavi tarafından 35 metre uzatılarak toplamda 300 metre olan ve toplam 7,5 Milyon TL’lik tünel için son olarak asfalt çalışması da tamamlandı. Asfalt çalışmasının ardından yola çekilen çizgi çalışmasının da kuruması ile yol trafiğe açılacak.

Son Düzenlenme Cuma, 28 Nisan 2017 16:17