28.05.2017 Son güncelleme: 27.05.2017, 6:20

Doğu Karadeniz Belediyeler Birliği Toplantısı Trabzon’da Yapıldı

TOPLANTIDA BELEDİYE BAŞKANLARI İL VE İLÇELERİN TEMEL SORUNLARINI GÖRÜŞTÜLER TOPLANTIDA BELEDİYE BAŞKANLARI İL VE İLÇELERİN TEMEL SORUNLARINI GÖRÜŞTÜLER
Kategori Genel Haberler

Doğu Karadeniz Belediyeler Birliği Toplantısı Trabzon’da birlik üyesi belediye başkanlarının katılımıyla gerçekleştirildi. Birliğe bağlı tüm belediye başkanlarının katılımıyla gerçekleşen toplantıda Doğu Karadeniz Bölgesindeki il ve ilçe belediyelerin sorunları konuşuldu. Görüş alışverişinde bulunuldu.

Tüm belediye başkanları il ve ilçelerinin temel sorunları hakkında görüşmelerde bulundular. Arhavi Belediye Başkanı Coşkun Hekimoğlu da toplantıda söz alarak bölgenin ve Arhavi’nin ortak sorunlarını dile getirdi. Birlik toplantısı, belediye başkanlarının kendi il ve ilçelerindeki genel değerlendirmeleri yapması sonrasında son buldu. Toplantının sonunda Birlik Başkanı ve aynı zamanda Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, ev sahibi sıfatıyla tüm katılımcı belediye başkanlarına hediyelerini sundu.

Son Düzenlenme Perşembe, 27 Nisan 2017 13:40