17.11.2017 Son güncelleme: 17.11.2017, 1:19

Başkan Hekimoğlu Arhavi Anadolu İmam Hatip Lisesi’nde

BAŞKAN HEKİMOĞLU VE BERABERİNDEKİLER İMAM HATİP LİSESİ İNŞAATINDA İNCELEMELERDE BULUNDU BAŞKAN HEKİMOĞLU VE BERABERİNDEKİLER İMAM HATİP LİSESİ İNŞAATINDA İNCELEMELERDE BULUNDU
Kategori Fen İşleri

Arhavi Anadolu İmam Hatip Lisesi inşaatı tüm hızıyla devam ediyor. İlçemiz Boğaziçi Mahallesi Kapisre Deresi yolu kenarında devam eden ve temel atıldığından bu yana büyük ölçüde ilerleme kaydeden inşaatta Arhavi Belediye Başkanı Coşkun Hekimoğlu incelemelerde bulundu. Başkan Hekimoğlu’na Ak Parti İlçe Başkanı Ufuk Yıldız, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Arslanoğlu ve yüklenici firma olan Nurol Holding yetkilileri de eşlik etti.

Son teknolojik imkânlarla yapılan inşaatta belki de en ufak detayına kadar inilerek modern bir İmam Hatip Ortaokulu ve Lisesi binası ortaya çıkarılacak. Binanın Eylül/2017 tarihi itibariyle hemen hemen yüzde 90’ı tamamlanmış olacak. Ortaokul ve lise kısımlarına hizmet vereceği binada 20 derslik, idari bölümler, toplantı salonları, yatakhane, öğretmen odaları, laboratuvarlar, Z kütüphaneleri, kantin ve dinlenme odalarıyla birlikte çevre düzenlemeleri tamamlandığında adeta akıllı bir bina şeklini alacak. Yaklaşık 10 Milyon TL’lik proje bedeliyle devam etmekte olan bina ile ilgili yetkililer, mevcut proje üzerinden Başkan Hekimoğlu ve beraberindekilere bilgiler verdi.  Arhavi’ye yapılacak İmam Hatip Lisesi binası için Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın Nurettin Çarmıklı ile bizzat görüşme yaptığını belirten Başkan Hekimoğlu, binanın yapılması hususunda Cumhurbaşkanımız Erdoğan başta olmak üzere Ak Parti Artvin Milletvekili İsrafil Kışla’ya ve binanın yapımını sağlayan başta Nurettin Çarmıklı olmak üzere Oğuz Çarmıklı’ya ve Nurol Holding’e teşekkürlerini iletti.