28.05.2017 Son güncelleme: 27.05.2017, 6:20

Başkan Hekimoğlu’ndan İş Yeri Ziyareti

HEKİMOĞLU HİZMETE YENİ BAŞLAYAN HÜCRESEL HAFİF BETON ÜRETİM TESİSİNE ZİYARETTE BULUNDU HEKİMOĞLU HİZMETE YENİ BAŞLAYAN HÜCRESEL HAFİF BETON ÜRETİM TESİSİNE ZİYARETTE BULUNDU
Kategori Genel Haberler
(1 Oyla)

Arhavi Belediye Başkanı Coşkun Hekimoğlu hizmete yeni başlayan iş yerine ziyarette bulundu. Melya İnşaat Üretim Makine İthalat İhracat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi adıyla Kale Mahallesi’nde kurulan tesiste hücresel hafif beton üretimi yapılıyor.

Hizmete yeni başlayan tesisi gezen Başkan Hekimoğlu, İşletme Sahibi Yaşar Uzun’dan tesis hakkında gerekli bilgileri aldı. Yüksek ısı ve ses yalıtımı sağlaması, enerji tasarrufunun olması, hafif olması, zaman ve işçilikten tasarruf sağlaması nedeniyle son zamanlarda inşaat sektöründe tercih edilen malzeme haline gelen hücresel hafif beton; çimento, su ve agrega tozlarının homojen karışımıyla ve özel ekipmanlarla hava kabarcıkları yerleştirilmesiyle elde ediliyor. İşletme Sahibi Uzun’a bol kazançlar dileyen Başkan Hekimoğlu, ilçemize de hayırlı uğurlu olması temennisinde bulundu.