17.11.2017 Son güncelleme: 17.11.2017, 1:19

Bodrum Tanıtım Tırı Arhavi’de

TANITIM TIRINA VATANDAŞLAR BÜYÜK İLGİ GÖSTERİYOR TANITIM TIRINA VATANDAŞLAR BÜYÜK İLGİ GÖSTERİYOR
Kategori Genel Haberler

Bodrum Tanıtım Tırı Arhavi halkı ile buluştu. 15 Temmuz Cumhuriyet Meydanı’nda yerini alan tır gün boyunca misafirlerini ağırlıyor. Bodrum’u Anadolu şehirleriyle buluşturmak adına yola çıkan tanıtım tırı ülke genelinde birçok ilde misafirlerle buluşuyor. İlçenin merkezinde yerini alan tırı Arhavi Belediye Başkanı Coşkun Hekimoğlu, Ak Parti İlçe Başkanı Ufuk Yıldız, Başkan Yardımcıları H. Tahsin Kurdoğlu ile Nail Köseoğlu ve çok sayıda vatandaş ziyaret ediyor.

Tırı ziyaret eden misafirlere Bodrum’un simgesi olan Bodrum mandalina kolonyası, Bodrum mandalina lokumu ve Bodrum mandalina gazozu ikram edilerek tanıtım broşürleri ve kitapçıkları veriliyor. Toplamda 29 ile gitmeyi planladıklarını belirten yetkililer, Bodrum’a gösterilen ilgi ve sevgiden ötürü duydukları memnuniyeti dile getirdiler. Tanıtım tırı vatandaşlarla buluşmak üzere gün boyu 15 Temmuz Cumhuriyet Meydanında olacak.