25.07.2017 Son güncelleme: 24.07.2017, 11:01

İlçe Müftülüğü Kermes Düzenledi

YENİ CAMİ ALTINDA AÇILAN KERMES 6 GÜN BOYUNCA AÇIK OLACAK YENİ CAMİ ALTINDA AÇILAN KERMES 6 GÜN BOYUNCA AÇIK OLACAK
Kategori Genel Haberler

İlçe Müftülüğü Arhavi’de kuran kurslarında eğitim gören öğrenciler adına kermes düzenledi. Arhavi Yeni Cami’nin altında açılan kermese İlçe Kaymakamı Şeref Aydın, Arhavi Belediye Başkanı Coşkun Hekimoğlu, kamu kurum ve kuruluşların daire amirleri, din görevlileri ve hayırseverler katıldı.

Açılış kurdelesini ilçe protokolü birlikte kestiler. Açılış dualarla yapıldı. Kermes adına hazırlanan stantları gezen Başkan Hekimoğlu ve beraberindekiler, alınan ürünlerin kuran kurslarında eğitim ve öğretim gören ihtiyaç sahipleri için kullanılacağının önemine vurgu yaptı. İlçe halkının hizmetine sunulan kermes 6 gün boyunca açık olacak.

Son Düzenlenme Pazartesi, 24 Nisan 2017 12:01

Bu kategoriden diğerleri: Bodrum Tanıtım Tırı Arhavi’de »