17.11.2017 Son güncelleme: 17.11.2017, 1:19

İlçemizde Kutlu Doğum Programı Gerçekleştirildi

PROGRAM ÖZAY DÜĞÜN SALONU’NDA YOĞUN KATILIMLA YAPILDI PROGRAM ÖZAY DÜĞÜN SALONU’NDA YOĞUN KATILIMLA YAPILDI
Kategori Genel Haberler

Arhavi İlçe Müftülüğü tarafından düzenlenen “ Hz. Peygamber ve Güven Toplumu” konulu Kutlu Doğum Programı, Özay Düğün Salonu’nda gerçekleştirildi. Geceye İlçe Kaymakamı Şeref Aydın, Arhavi Belediye Başkanı Coşkun Hekimoğlu,   İl Müftüsü Kemal Uçkun, İlçe Müftüsü Sadık Havuz, kamu kurum ve kuruluşların daire amirleri, siyasi parti temsilcileri, din görevlileri, öğrenciler ve kalabalık bir vatandaş topluluğu katıldı.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın ardından program Kur’an-ı Kerim Tilaveti ile başladı. Programın açılış konuşmasını İlçe Müftüsü Sadık Havuz’un yaptığı gecede, günün anlam ve önemi belirtildi. Ardından gecenin anlamına binaen sinevizyon gösterisi sunuldu. Salonu dolduran vatandaşların dikkatle dinlediği programda okunan şiirlerin ardından konferansa geçildi. Konferansa konuşmacı olarak İl Müftüsü Uçkun katıldı. Kur’an ayetlerinden alıntılar yapılarak konuşmalar sürdü. Kutlu Doğum programı düzenlenen konferansın ardından sonlandırıldı.