28.07.2017 Son güncelleme: 27.07.2017, 2:07

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Etkinlikleri Başladı

Kategori Sosyal İşler

Bu yıl 97. yıl dönümünü kutladığımız 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinlikleri düzenlenen makam ziyaretleriyle ilçemizde başladı. Kutlamalar çerçevesinde Mehmet Nazif Günal İlkokulu’ndan öğretmen ve öğrenciler Arhavi Belediye Başkanı Coşkun Hekimoğlu’nu makamında ziyaret ettiler.

Mehmet Nazif Günal İlkokulu Müdürü Yılmaz Altanlar, okulun sınıf öğretmeni Yüksel Yazıcıoğlu, öğrenciler Fatmanur Öztürk, İrem Düğüncü, Yiğit Kaan Şimşek ve Atacan Ataselim Belediye Başkanı Coşkun Hekimoğlu’nun makamını temsili devralmak için belediyeye çiçeklerle geldiler. Makamda gerçekleşen ziyarette Başkan Hekimoğlu’nun yanı sıra Başkan Yardımcıları H. Tahsin Kurdoğlu ile Nail Köseoğlu de yer aldı. Başkan Hekimoğlu, makamı devralacak olan 4. sınıf öğrencisi Fatmanur Öztürk’ü koltuğuna oturtarak bir günlüğüne de olsa Arhavi Belediye Başkanı olmasını tebrik etti. Öğrenci Öztürk, başkan koltuğuna oturur oturmaz kurum amirlerinden ilçe hakkındaki bilgileri aldıktan sonra gerekli talimatları verdi. İlçe ile ilgili yapılan ve yapılacak olan çalışmaları öğrenen öğrenci Öztürk ile Başkan Hekimoğlu arasında keyifli bir sohbet yaşandı. Ziyaret Başkan Hekimoğlu’nun öğretmen ve öğrencilere hediye takdiminin ardından topluca çekinilen fotoğraflarla son buldu.

Son Düzenlenme Cuma, 21 Nisan 2017 13:33