28.06.2017 Son güncelleme: 28.06.2017, 6:06

Taş Duvar Çalışmaları Sürüyor

KALE VE YEMİŞLİK MAHALLELERİNDE TAŞ DUVAR ÇALIŞMALARI KALE VE YEMİŞLİK MAHALLELERİNDE TAŞ DUVAR ÇALIŞMALARI
Kategori Fen İşleri

Kale ve Yemişlik Mahallelerinin birçok bölgesinde taş duvar çalışmaları tüm hızıyla sürüyor. Yapılan ihaleler sonucunda yüklenici firmalar tarafından yapımına devam edilen taş duvar çalışmasının yanında bazı bölgelerde alt yapı çalışmaları da sürüyor. Arhavi Belediye Başkanı Coşkun Hekimoğlu yapılan çalışmalarda incelemelerde bulunuyor.

Afet kapsamında devam eden çalışmalar mahalle halkı tarafından memnuniyetle karşılanıyor. Kısa bir zaman içerisinde tamamlanması beklenen çalışmalar ile mahalledeki sorun da çözülmüş olacak. Afet kapsamında önceden tespit edilerek yapılan çalışmaları bizzat yerinden inceleyen Başkan Hekimoğlu biten, yapılmakta olan ve yapılacak olan çalışmalar için mahalle sakinlerine şimdiden hayırlı uğurlu olması temennisinde bulundu.