28.05.2017 Son güncelleme: 27.05.2017, 6:20
ÇALIŞMALAR SÖZ KONUSU BÖLGEDEKİ ESKİ BİNANIN YIKIMIYLA START ALDI ÇALIŞMALAR SÖZ KONUSU BÖLGEDEKİ ESKİ BİNANIN YIKIMIYLA START ALDI
Kategori Fen İşleri

İlçemiz Arhavi’de önemli projeler birer birer hayata geçmeye devam ediyor. Bunun son örneği de Adalet Bakanlığı tarafından ilçemizde yapılacak olan Adliye binası oldu. İlçe Kaymakamlığı binası yanında yer alan bölgede yer alan eski binanın yıkım işlemiyle başlayan Adliye binası inşaatı için çalışmalar start aldı.

Yetkililer, arazi üstünde yer alan, 1976 yılından bu yana hizmet veren eski jandarma binasının yıkımıyla işe başladı. Yıkım işleminin ardından bina inşaatı başlayacak.

Son Düzenlenme Perşembe, 20 Nisan 2017 09:13