28.05.2017 Son güncelleme: 27.05.2017, 6:20

Hacılar Mahallesi Yol Betonlama Çalışması

BÖLGE, MODERN BİR GÖRÜNÜME KAVUŞUYOR BÖLGE, MODERN BİR GÖRÜNÜME KAVUŞUYOR
Kategori Fen İşleri

Arhavi’de cadde ve sokakların modernizasyon çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor. İlçe merkezi ve mahallerinde başlatılan betonlama çalışmaları, ilçemiz Hacılar Mahallesi’nde devam ediyor. İhale sonrası başlatılan 5 bin metreküplük yol betonlama çalışması ile alanda yolların eski görünümünden kurtarılıp, daha estetik ve kullanışlı hale getirilmesi amaçlanıyor. Çalışmaları Arhavi Belediye Başkanı Coşkun Hekimoğlu ile Yukarı Hacılar Mahallesi Muhtarı Sedat Şermetoğlu bizzat yerinden takip ediyor.

Yürütülen çalışmalar nedeniyle memnuniyetini belirten mahalle sakinleri Arhavi Belediye Başkanı Coşkun Hekimoğlu’na teşekkürlerini iletti. Yetkililerden alınan bilgilere göre yürütülen bu çalışmaların en kısa zamanda tamamlanıp, önümüzdeki günlerde hizmete açılması planlanmaktadır. İlçe merkezi ve mahallelerde ihtiyaç duyulan bölgelerde betonlama çalışmaları devam ettirilecek.

Cumhuriyet Mahallesi Beton Yol Çalışması

Aşağı Hacılar Mahallesi Beton Yol Çalışması