13.12.2017 Son güncelleme: 11.12.2017, 2:08

Kilit Taşı Döşeme Çalışmaları

ÇALIŞMALAR YALIKENT MAHALLESİ YANINDA SÜRÜYOR ÇALIŞMALAR YALIKENT MAHALLESİ YANINDA SÜRÜYOR
Kategori Fen İşleri

Arhavi’de yolların modern bir görünüme kavuşturulması çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor. Arhavi Belediyesi fen işleri ekipleri tarafından Hacılar Mahallesi Yalıkent Sitesi yanı olarak bilinen Vali Asım Büyüklü Caddesi’nde başlayan kilit taşı döşeme çalışmaları start aldı. Aynı mahalle sınırlarında yürütülen betonlama çalışmalarının yanında kilit taşı çalışmaları da vatandaşlar tarafından da memnuniyetle karşılanıyor. Çalışmaları Arhavi Belediye Başkanı Coşkun Hekimoğlu bizzat yerinden takip ediyor.

Belediye ekipleri tarafından söz konusu bölgenin zemini kilit taşı döşemesine uygun hale getiriliyor. Ayrıca zeminin uygun hale getirilmesinin yanında kaldırım çalışmaları ve yol genişletme çalışmaları da sürüyor. Afet zamanı en çok etkilenen bölgenin hızlı ve özenli bir şekilde yürütüldüğünü belirten Başkan Hekimoğlu, söz konusu çalışmaların bitirilmesinin ardından çevre düzenlemesinin de yapılacağını dile getirdi. Hacılar Mahallesi’ndeki kilit taşı çalışmalarının tamamlanmasının ardından, çalışmalar Arhavi Anadolu İmam Hatip Lisesi yanı olarak bilinen Kanuni Caddesi’nde ve Yeni Cami arkası olarak bilinen Nurettin Çarmıklı Caddesi 1 No’lu Sokak’ta devam edecek.

Son Düzenlenme Cuma, 14 Nisan 2017 11:26