28.07.2017 Son güncelleme: 27.07.2017, 2:07

Başkan Hekimoğlu İlçe Milli Eğitim Müdürü Arslanoğlu’nu Ziyaret Etti

MÜDÜR ARSLANOĞLU ZİYARETE GELEN KONUKLARINI MAKAMINDA AĞIRLADI MÜDÜR ARSLANOĞLU ZİYARETE GELEN KONUKLARINI MAKAMINDA AĞIRLADI
Kategori Ziyaretler

İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Arslanoğlu’nu Arhavi Belediye Başkanı Coşkun Hekimoğlu makamında ziyaret etti. Gerçekleşen ziyarette Başkan Hekimoğlu’nun yanı sıra Ak Parti İlçe Başkanı Ufuk Yıldız, İl Genel Meclis Üyesi Hakkı Aytolan ve Belediye Başkan Yardımcısı Nail Köseoğlu da yer aldı.

Eski görev yerinden sonra ataması yapılıp ilçemize gelen İlçe Milli Eğitim Müdürü Arslanoğlu, Arhavi’de olmaktan mutluluk duyduğunu dile getirdi. Başkan Hekimoğlu ise, bazı ortak projelerde birlikte çalışacak olmaktan duyacağı memnuniyeti belirtti. İlçe ile ilgili karşılıklı hoş sohbetin ardından Müdür Arslanoğlu, kendilerine yapılan bu ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek Belediye Başkanı Hekimoğlu ve beraberindekilere teşekkürlerini ifade ettiler.