25.09.2017 Son güncelleme: 25.09.2017, 3:07

Taşıyıcılar Kooperatifi Sahası Kilit Taşı Çalışması

ÇALIŞMALAR SÖZ KONUSU BÖLGEDE TAMAMLANDI ÇALIŞMALAR SÖZ KONUSU BÖLGEDE TAMAMLANDI
Kategori Fen İşleri

S.S. 4 No’lu Motorlu Taşıyıcılar Kooperatifi sahasında başlatılan kilit taşı döşeme çalışmaları tamamlandı. Geçtiğimiz günlerde Kooperatif Başkanı Önder Yıldız’ın talepleri doğrultusunda Yemişlik Mahallesi Kavak yolu üzerinde bulunan sahanın kilit taşı ile döşenmesi ve çevre düzenlemesi konusunda Arhavi Belediyesi’nin destekleriyle yürütülen çalışmalar sonlandırıldı.

Taşıyıcılar Kooperatifi olması nedeniyle önemli miktarda araç giriş çıkışların olduğu  bölgede mevcut durum sebebiyle  aşırı miktarda tozlanma ve  yağışlı havalarda saha içerisinde göllenme meydana geldiğini belirten Kooperatif Başkanı Yıldız, önceki görünümüne nazaran daha estetik bir görünüm ile şekil alan bölge ile ilgili teşekkürlerini dile getirdi.  Çalışmalar neticesinde kooperatif çalışmalarının daha sağlıklı bir ortamda yapılacağını belirten Başkan Hekimoğlu ise, kooperatif üyelerine ve yetkililere hayırlı uğurlu olması temennisinde bulundu.

Son Düzenlenme Perşembe, 13 Nisan 2017 11:51

Bu kategoriden diğerleri: İlçemizdeki Kamu Yatırımları »