28.05.2017 Son güncelleme: 27.05.2017, 6:20

Arhavi Kurs ve Okul Talebelerine Yardım Derneği Tarafından Kermes Düzenlendi

KERMESİN AÇILIŞINI BAŞKAN HEKİMOĞLU YAPTI KERMESİN AÇILIŞINI BAŞKAN HEKİMOĞLU YAPTI
Kategori Genel Haberler

Arhavi Kurs ve Okul Talebelerine Yardım Derneği tarafından, Boğaziçi Erkek Öğrenci Yurdu’nda eğitimlerine devam eden öğrencilere katkı sağlamak amacıyla bir kermes düzenlendi. Kermesin açılışına Arhavi Belediye Başkanı Coşkun Hekimoğlu, Ak Parti İlçe Başkanı Ufuk Yıldız, Belediye Başkan Yardımcısı Nail Köseoğlu, dernek yönetim kurulu üyeleri ve kalabalık vatandaş topluluğu katıldı.

“Hayır Çarşısı” adı altında düzenlenen kermeste duaların okunmasının ardından Başkan Hekimoğlu kurdeleyi keserek, kermesin açılışını yaptı. Hekimoğlu, öğrenim gören ve imkânı olmayan öğrencilere eğitim ve öğretimlerine maddi katkı sağlamak amacıyla düzenlenen kermesin herkese hayırlı ve uğurlu olmasını diledi. Öğrenciler yararına yapılan kermese yoğun ilgi neticesinde dernek yöneticilerinin memnuniyeti gözlerden kaçmadı.