24.06.2017 Son güncelleme: 23.06.2017, 2:26

Başkan Hekimoğlu Arhavi Gençlik Merkezi’nde

HEKİMOĞLU VE BERABERİNDEKİLER GENÇLİK MERKEZİ İNŞAATINDA İNCELEMELERDE BULUNDU HEKİMOĞLU VE BERABERİNDEKİLER GENÇLİK MERKEZİ İNŞAATINDA İNCELEMELERDE BULUNDU
Kategori Fen İşleri

Spor Genel Müdürlüğü Tesisler Daire Başkanlığı bünyesinde yapılan ihale sonucu başlatılan ve ilçede önemli projeler arasında yerini alan Arhavi Gençlik Merkezi inşaatında çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor. Yüklenici firma tarafından başlatılan ve temel atıldığından bu yana büyük ölçüde ilerleme kaydeden inşaatta Arhavi Belediye Başkanı Coşkun Hekimoğlu incelemelerde bulundu. Binanın iç kısmını gezerek bilgiler alan Başkan Hekimoğlu’nun yanında İl Genel Meclis Üyesi Hakkı Aytolan da yer aldı.

İlçe ve bölge adına büyük önem arz eden ve bu doğrultuda yürütülen çalışmalar, gençlerin ihtiyaçlarını karşılayacak şekilde şekillendiriliyor. Dış ve iç kısımlarının bitmek üzere olduğu gençlik merkezi inşaatında son olarak salon zemininin, iç-dış tesisatın yapılması ve çevre düzenlemesi çalışması sürüyor. Gençlerin spora olan ilgisi ve merakının artacağı düşünülen ve daha iyi koşullarda, daha kapsamlı bir şekilde kültürel ve sportif aktivitelerini yerine getirmek isteyenlere hizmet verecek olan Arhavi Gençlik Merkezi spor salonu (Halk oyunları, voleybol, hentbol, basketbol, tenis, badminton gibi tüm sportif faaliyetlerin yer alacağı bölüm), konferans salonu (toplantı, seminer, panel, brifing, tiyatro gibi faaliyetlerin yapılacağı bölüm), eğitim odaları (Resim, Müzik, Bilgisayar gibi yaygın eğitim alanların tümü), zeka oyunları bölümü (satranç), idari bölüm, soyunma odaları, öğretmen odaları, kafeterya ve kütüphane ile yakında Arhavi halkının hizmetine sunulacak.