27.04.2017 Son güncelleme: 27.04.2017, 2:14

Hacılar Mahallesi’nde Kilit Taşı Çalışması Başladı

ÇALIŞMALAR VATANDAŞLAR TARAFINDAN MEMNUNİYETLE KARŞILANIYOR ÇALIŞMALAR VATANDAŞLAR TARAFINDAN MEMNUNİYETLE KARŞILANIYOR
Kategori Fen İşleri

Arhavi Belediyesi fen işleri ekipleri tarafından yürütülen ve önceki günlerde Hacılar Mahallesi Yalıkent Sitesi bahçesinde tamamlanan betonlama çalışmalarının ardından Yalıkent Sitesi ile Şirin Evler bölgesi arasındaki yolda kilit taşı döşeme çalışmalarına start verildi. Kilit taşı döşeme çalışmalarının yanında, kanalizasyon alt yapı çalışmaları ve bölgenin çehresini değiştirecek çevre düzenlemeleri de sürüyor.

Önceki günlerde Yalıkent Sitesi bahçesinde yürütülen betonlama çalışmalarının bitirilmesinin ardından kilit taşı döşeme çalışmalarına başlandı. Söz konusu bölgede yürütülen ve Arhavi Belediye Başkanı Coşkun Hekimoğlu’nun bizzat yerinden takip ettiği çalışmalarla bölge şimdiden adından söz ettiriyor. Modern şehircilik anlayışının yansıması olarak vatandaşların memnuniyetiyle yürütülen çalışmalar, kilit taşı döşeme çalışmalarının bitirilmesinin ardından ihtiyaç duyulan diğer cadde ve sokaklarda da devam ettirilecek.