14.12.2017 Son güncelleme: 11.12.2017, 2:08

Türk Polis Teşkilatının 172. Kuruluş Yıl Dönümü Etkinlikleri Devam Ediyor

BAŞKAN HEKİMOĞLU VE BERABERİNDEKİLER İLÇE EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜ’NÜ ZİYARET ETTİ BAŞKAN HEKİMOĞLU VE BERABERİNDEKİLER İLÇE EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜ’NÜ ZİYARET ETTİ
Kategori Ziyaretler

Türk Polis Teşkilatının 172. kuruluş yıldönümü etkinlikleri çerçevesinde Arhavi Belediye Başkanı Coşkun Hekimoğlu, İlçe Emniyet Müdürlüğü’nü ziyaret etti. Yapılan ziyarette Başkan Hekimoğlu’nun yanı sıra Ak Parti İlçe Başkanı Ufuk Yıldız, Belediye Başkan Yardımcısı H. Tahsin Kurdoğlu ve Ak Parti İlçe Kadın Kolları üyeleri de hazır bulundu. Çelenk sunma töreninin ardından Başkan Hekimoğlu’nu İlçe Emniyet Müdürü Ömer Faruk Gezgin ve emniyet personelleri kapıda karşıladı.

İlçe Emniyet Müdürlüğü çok amaçlı toplantı salonunda günün anlam ve önemine uygun olarak gerçekleşen ziyarette Başkan Hekimoğlu; “Emniyet teşkilatımızın yoğun emekleri ve hizmetlerinin her zaman hatırlanacağını, onların yılda bir kez değil, her zaman gönlümüzde yer aldığını bilmelerini isterim.” dedi. Kutlama ve tebrikleri kabul eden Müdür Gezgin ise, toplumun huzuru ve güveni için gece gündüz demeden çalıştıklarını, teşkilatımızın geçmişten günümüze her birimi ve üyesi 172 yıl boyunca bu mukaddes görevi layıkıyla ifa ettiğini sözlerine ekledi. İlçe Emniyet Müdürlüğündeki ziyaretin ardından ilçe girişinde yer alan polis kontrol noktasında görev yapan emniyet personelleri de ziyaret edildi. Ziyaret birlikte çekinilen fotoğraflarla son buldu.

Son Düzenlenme Pazartesi, 10 Nisan 2017 19:21