27.04.2017 Son güncelleme: 27.04.2017, 2:14

İŞLETME İZMİR PASAJINDA HİZMET VERECEK İŞLETME İZMİR PASAJINDA HİZMET VERECEK
Kategori Genel Haberler
(1 Oyla)

Arhavi’de yeni açılan iş yerlerine bir yenisi daha eklendi. Telefon ve tablet tamirlerinin yapılması amacıyla “Telefon Hastanesi” adıyla açılan yeni iş yeri için tören düzenlendi. Musazade Mahallesi İzmir Pasajında hizmete giren iş yerinin açılış kurdelesini Arhavi Belediye Başkanı Coşkun Hekimoğlu kesti. Açılış törenine Başkan Hekimoğlu’nun yanı sıra Ak Parti İlçe Başkanı Ufuk Yıldız, ilçe esnafı ve vatandaşlar da katıldı.

Yeni açılan işyerinin ilçe ekonomisinin canlanması adına büyük katkısı olacağını dile getiren Başkan Hekimoğlu, işletme sahibini bu girişkenliğinden dolayı tebrik ederek Arhavi halkına ve işletme sahibine hayırlı uğurlu olmasını diledi. Açılış, yapılan sıcak sohbetlerle devam etti. İşletme sahibi kendileri için önemli bir gün olan bu günde açılışa gelen bütün konuklarına teşekkürlerini ilettiler.

Son Düzenlenme Pazartesi, 10 Nisan 2017 14:05