28.07.2017 Son güncelleme: 27.07.2017, 2:07
NİKÂHLA MUTLULUĞA İLK ADIMI ATTILAR NİKÂHLA MUTLULUĞA İLK ADIMI ATTILAR
Kategori Genel Haberler

Arhavi Belediye Başkanı Coşkun Hekimoğlu çok mutlu ve bir o kadar da güzel bir olaya şahitlik etti. Trabzon/Araklılı gelin Emine Danışman ile Samsun/İlkadımlı Ahmet Çapkur Arhavi Belediyesi’ne yapmış oldukları başvuruların ardından belediyenin nikâh salonunda Başkan Hekimoğlu tarafından nikâhları kıyıldı.

Türkan ile Zeki Danışman’ın kızları ile Hatice ve Mehmet Çapkur’un oğulları nikâh salonunda “Evet” diyerek mutluluğa ilk adımı atmış oldular. Evlenmeye karar veren genç çiftin birbirine yakıştıklarını belirten Başkan Hekimoğlu, nikâh sonunda evin reisi olan geline evlilik cüzdanını takdim etti. Başkan Hekimoğlu, genç çifte bir ömür boyu sağlık ve mutluluk temennisinde bulunmasının ardından nikâh töreni çekinilen fotoğraflarla son buldu.

Son Düzenlenme Pazartesi, 10 Nisan 2017 11:52