28.07.2017 Son güncelleme: 27.07.2017, 2:07

Türk Polis Teşkilatı’nın Kuruluş Günü Çelenk Sunma Töreniyle Kutlandı

İLÇE PROTOKOLÜ VE VATANDAŞLAR TÖRENDE BİR ARAYA GELDİ İLÇE PROTOKOLÜ VE VATANDAŞLAR TÖRENDE BİR ARAYA GELDİ
Kategori Resmi Törenler

Türk Polis Teşkilatı’nın 172. Kuruluş yıl dönümü ilçemiz Arhavi’de kutlandı. Arhavi ilçe merkezinde yer alan Atatürk Anıtı’na çelenk sunulması ile başlayan törene GARNİZON KOMUTANI BAYRAM DEMİRBAŞ, ARHAVİ BELEDİYE BAŞKANI COŞKUN HEKİMOĞLU, AK PARTİ İLÇE BAŞKANI UFUK YILDIZ, MHP İLÇE BAŞKANI ADİL HATİNOĞLU, kamu kurum ve kuruluşların daire amirleri ve vatandaşlar katıldı.

Törende İlçe Emniyet Müdürlüğü’nün çelengi sunuldu. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından Polis Teşkilatının Kuruluş Günü Atatürk Anıtı’ndaki program ile son buldu.

Son Düzenlenme Pazartesi, 10 Nisan 2017 19:21