24.09.2017 Son güncelleme: 22.09.2017, 2:16

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu Arhavi’de

BAKAN SOYLU; “GELECEĞİMİZ İÇİN, YARINLARIMIZ İÇİN ARHAVİ EVET DİYOR” BAKAN SOYLU; “GELECEĞİMİZ İÇİN, YARINLARIMIZ İÇİN ARHAVİ EVET DİYOR”
Kategori Genel Haberler

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ilçemiz Arhavi’ye gelerek vatandaşlara hitap etti. 16 Nisan Referandumu nedeniyle gerçekleşen miting için binlerce Arhavili, Bakan Soylu’ya sevgi gösterisinde bulundu. Batum üzerinden ilçemize gelen Bakan Soylu’yu Arhavi Gösteri Merkezi’nde İlçe Kaymakamı Şeref Aydın, Arhavi Belediye Başkanı Coşkun Hekimoğlu, İlçe Jandarma Komutanı Musa Engin, İlçe Emniyet Müdürü Ömer Faruk Gezgin, Ak Parti İlçe Başkanı Ufuk Yıldız, İl Genel Meclis Üyesi Hakkı Aytolan, kamu kurum ve kuruluşların daire amirleri, belediye meclis üyeleri, Ak Parti İlçe Teşkilatı ve vatandaşlar karşıladı. Halkı selamlayarak ilçeye giriş yapan Bakan Soylu’yu Arhavi Belediyesi Gençlik Spor Kulübü Halkoyunları Ekibi tulum eşliğinde yöresel Arhavi oyunları ile karşıladı.

Ardından Bakan Soylu ve beraberindekiler mitingin yapılacağı alan olan Cumhuriyet Meydanı’na geçtiler. Miting aracının üstünden halka hitap eden Bakan Soylu’nun yanında Ak Parti Artvin Milletvekili Dr. İsrafil Kışla, Artvin Belediye Başkanı Mehmet Kocatepe, Ak Parti Artvin İl Başkanı Erkan Balta, Arhavi Belediye Başkanı Coşkun Hekimoğlu ve Ak Parti İlçe Başkanı Ufuk Yıldız da yer aldı. Mitinge katılan coşkulu kalabalığa seslenen Bakan Soylu, konuşmasına başlamadan önce Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Başbakan Binali Yıldırım’ın selamlarını getirdiğini dile getirdi. Ardından Bakan Soylu; “Terörizmle, anarşizmle, enflasyonlarla, ekonomik krizlerle, başbakan ve bakanlarımızı asarak, milletimizi birbirine kışkırtarak bizi terbiye etmek istediler. Biz 16 Nisan’da sadece 18 maddelik bir referanduma gidiyor değiliz, biz 16 Nisan’da ülkenin zenginleşmesini ve özgürleşmesini, bu milletin kardeşçe yaşamasını engellemeye çalışanlara karşı, dışarıdan ve içeriden kurulmak istenen her türlü tuzaklara karşı bir şeyi haykırmaya gidiyoruz. Bu vatan bizimdir. Bu ülke bizimdir. Bu topraklar bizimdir. Biz bunu ortaya koymaya gidiyoruz” şeklinde konuştu. Ayrıca terörle mücadele konusunda PKK’nın belinin kırılmak üzere olduğunun altını çizen Bakan Soylu, son 3 günde 36 teröristin etkisiz hale getirildiğini belirterek; “Milletimize sözümüzdür. PKK denilen alçak yapıyı eğer yerin yedi kat dibine gömmezsek, eğer milletimize verilen acıların hesabını onlardan tek tek sormazsak namerdiz” dedi. Konuşmasını sonlandıran Bakan Soylu 16 Nisan’da, Arhavi’den güçlü bir “Evet” beklediğinin de sözünü aldı ve halkı selamlayarak mitingi tamamlamış oldu.

Son Düzenlenme Cuma, 07 Nisan 2017 20:05