17.11.2017 Son güncelleme: 17.11.2017, 1:19

İlçe Koordinasyon Toplantısı Yapıldı

TOPLANTIDA İLÇEDE YAPILAN VE YAPILACAK OLAN ÇALIŞMALAR DEĞERLENDİRİLDİ TOPLANTIDA İLÇEDE YAPILAN VE YAPILACAK OLAN ÇALIŞMALAR DEĞERLENDİRİLDİ
Kategori Genel Haberler

İlçede yapılan ve yapılacak olan projeleri değerlendirmek adına İlçe Koordinasyon Toplantısı yapıldı. Programa İlçe Kaymakamı Şeref Aydın, Arhavi Belediye Başkanı Coşkun Hekimoğlu, İlçe Jandarma Komutanı Musa Engin ve kamu kurum ve kuruluşların daire amirleri katıldı.

Arhavi Meslek Yüksek Okulu Turizm Uygulama Sınıfında gerçekleştirilen toplantıda ilçede yapılan çalışmalar değerlendirildi. Ekonomik, kültürel, sanatsal ve turizm açısından ilçenin kalkınması adına yapılacak olan çalışmalar ele alındı. Söz alarak ilçede yapılan projelerden bahseden Başkan Hekimoğlu; “Göreve geldiğimiz günden bugüne kadar ilçenin sorunlarını bir bir çözüme kavuşturduk. Önceden hayal olan projeleri gerçekleştirdik ve gerçekleştirmeye devam ediyoruz” şeklinde konuştu. Sözü devralan kurum amirleri yıl boyu yapılan ve önümüzdeki yıl yapılacak olan çalışmalarından bahsettiler. Programın sonlanmasının ardından ilçe protokolü ve kurum amirleri hep birlikte yemek programına geçtiler.

Son Düzenlenme Perşembe, 06 Nisan 2017 16:10