27.04.2017 Son güncelleme: 27.04.2017, 2:14

Başkan Hekimoğlu Üniversite Öğrencilerini Makamında Ağırladı

HEKİMOĞLU, ÖĞRENCİLERLE ÖZEL BİR RÖPORTAJ GERÇEKLEŞTİRDİ HEKİMOĞLU, ÖĞRENCİLERLE ÖZEL BİR RÖPORTAJ GERÇEKLEŞTİRDİ
Kategori Ziyaretler

Üniversite öğrencileri Başkan Hekimoğlu’nu makamında ziyaret etti. Artvin Çoruh Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi 3. sınıf öğrencilerinden Ahmet Batu ve Sevilay Alma, Başkan Hekimoğlu’ndan randevu talebinde bulunarak kendisi ile röportaj yaptılar.

Öğrenciler, röportajlarında öncelikle Başkan Hekimoğlu’nun ilçede belediyecilik alanında yapmış olduğu hizmetler ile ilgili çalışmalardan bilgi aldılar. Soru – cevap yöntemiyle ilçenin önemli projeleri ve çalışmaları hakkında sorular soran öğrenciler Başkan Hekimoğlu’ndan gerekli bilgileri alarak notlarını tuttular. Coşkun Hekimoğlu, öğrencilere göreve geldiği günden bu güne kadar ilçemizde yapılan çalışmaları tek tek anlatarak, Arhavi’yi çağdaş ve modern görünüme kavuşturmak adına gece gündüz demeden çalıştıklarının belirtti ve ayrıca eğitim, turizm ve ilçenin tanıtımına önem verdiklerinin de altını çizdi. Hoş sohbetin ardından öğrenciler, Başkan Hekimoğlu’nun göstermiş olduğu yakın ilgi ve alakadan dolayı kendisine teşekkürlerini sundular. Sohbetin ardından Coşkun Hekimoğlu ile fotoğraf çektiren öğrenciler makamdan ayrıldılar.

Son Düzenlenme Perşembe, 06 Nisan 2017 16:03