24.06.2017 Son güncelleme: 23.06.2017, 2:26

Karateciler Başkan Hekimoğlu’nu Makamında Ziyaret Etti

BAŞKAN HEKİMOĞLU TURNUVALARDAN BAŞARIYLA DÖNEN KARATECİLERİ MAKAMINDA AĞIRLADI BAŞKAN HEKİMOĞLU TURNUVALARDAN BAŞARIYLA DÖNEN KARATECİLERİ MAKAMINDA AĞIRLADI
Kategori Ziyaretler

Arhavispor Kulübü çatısı altında faaliyet gösteren karate takımı sporcuları Arhavi Belediye Başkanı Coşkun Hekimoğlu’na teşekkür ziyaretinde bulundular. Başkanlık makamında gerçekleşen ziyarette takım oyuncularının yanı sıra Eğitmen Kazım Alpay ve veliler yer aldı.

Ziyarette veliler Başkan Hekimoğlu’nun turnuvalar boyunca karate takımına verdiği her türlü destek için teşekkürlerini sundular. Özellikle son düzenlenen turnuvalarda dereceye girerek ilçemizi başarıyla temsil ettiklerini belirten Başkan Hekimoğlu, sporcuların başarısından ötürü duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Ayrıca takım eğitmeni Kazım Alpay’dan Antalya’nın Kemer ilçesinde düzenlenecek olan Minik – Yıldız Türkiye Karate Şampiyonası’na katılacaklarını öğrenen Başkan Hekimoğlu, sporcuların bu ay içerisindeki turnuvadan da başarılı bir sonuçla döneceklerinden emin olduğunu dile getirerek takıma her türlü desteği vermeye hazır olduklarını ve sporcuların başarılarının artarak devam etmesini diledi. Hoş sohbetin ardından veliler, Başkan Hekimoğlu’nun misafirperverliğinden ötürü teşekkürlerini iletti.