28.06.2017 Son güncelleme: 28.06.2017, 6:06

Gıda, Tarım ve Hayvancılık İlçe Müdürlüğünce Fidan Dikimi Gerçekleştirildi

KAVAK KÖYÜ’NDE GERÇEKLEŞTİRİLEN PROGRAMDA YÖREMİZE ÖZGÜ ARMUT FİDANI ÇEŞİTLERİ DİKİLDİ KAVAK KÖYÜ’NDE GERÇEKLEŞTİRİLEN PROGRAMDA YÖREMİZE ÖZGÜ ARMUT FİDANI ÇEŞİTLERİ DİKİLDİ
Kategori Sosyal İşler

Gıda, Tarım ve Hayvancılık İlçe Müdürlüğü çok anlamlı bir çalışmaya imza atarak fidan dikme etkinliğini hayata geçirdi. Gıda, Tarım ve Hayvancılık İlçe Müdürlüğü tarafından Kavak Köyü’nde gerçekleştirilen bu programa İlçe Kaymakamı Şeref Aydın, Arhavi Belediye Başkanı Coşkun Hekimoğlu, İlçe Jandarma Komutanı Musa Engin, Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürü Dursun Okur, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Arslanoğlu, Gıda Tarım ve Hayvancılık İlçe Müdürü Hakan Aytolan, Halk Eğitim Merkezi Müdürü Hasan Hüsnü Özcan, Belediye Başkan Yardımcısı H. Tahsin Kurdoğlu, Ziraat Odası Başkanı Şükrü Bayraktaroğlu ve öğrenciler katıldı.

Kavak Köyü’nde “Örnek Yöresel Armut Bahçesi” adıyla gerçekleştirilen etkinlikte ilçe protokolü, Nuri Özaltın 75. Yıl İlk/Ortaokulu 5. sınıf öğrencileri ile birlikte fidan dikiminde renkli anlar yaşadı. Yöremizde bulunan 12 adet armut çeşidinden 24 adet fidanının dikim etkinliğinde konuşma yapan Başkan Hekimoğlu, ilçe genelinde ormanlık alanların korunması ve ağaçlandırmanın teşvik edilmesi çalışmaları kapsamında Gıda, Tarım ve Hayvancılık İlçe Müdürlüğü’nün organize ettiği fidan dikimi etkinliğiyle ilgili memnuniyetini dile getirdi. Gıda, Tarım ve Hayvancılık İlçe Müdürü Aytolan ise, armut bahçesi fidan dikim etkinliğine katılan ilçe protokolü ve öğrencilere teşekkürlerini iletti. Program fidanların dikilmesinin ardından çekinilen fotoğraflarla son buldu.

Son Düzenlenme Perşembe, 06 Nisan 2017 14:45