28.07.2017 Son güncelleme: 27.07.2017, 2:07

Karatecilere Diplomaları Dağıtıldı

DAĞITIM TÖRENİ İLÇE KAPALI SPOR SALONUNDA GERÇEKLEŞTİ DAĞITIM TÖRENİ İLÇE KAPALI SPOR SALONUNDA GERÇEKLEŞTİ
Kategori Spor

Arhavispor Kulübü çatısı tarafından yürütülen karate kursu için kuşak diploma töreni yapıldı. Milli Karate Hocası Kazım Alpay’ın gözetmenliğinde yıl boyu karate sporu inceliklerini öğrenip başarı gösteren sporculara diplomaları dağıtıldı.

İlçe Kapalı Spor Salonu’nda gerçekleştirilen kuşak diploma törenine Arhavi Belediye Başkanı ve aynı zamanda Arhavispor Kulübü Başkanı Coşkun Hekimoğlu, Ak Parti İlçe Başkanı Ufuk Yıldız, İl Genel Meclis Üyesi Hakkı Aytolan ve veliler katıldı. Törende ilçe protokolü sporculara diplomalarını takdim etti. Diploma töreninde konuşma yapan Başkan Hekimoğlu; “ Arhavispor Kulübü bünyesinde faaliyet gösteren karate sporunu yakından takip ediyor, başarılı ve disiplinli çalışmaları nedeniyle takdir ediyoruz. 2017 yılında gittikleri bütün faaliyetlerde madalya ile dönmeleri spor kulübümüz adına sevindirici. Diğer Branşlara verdiğimiz desteği Karate Sporumuza vermeye devam ediyoruz ve devam edeceğiz. Kazım Alpay Hocamızın özverili çalışmalarından dolayı teşekkür ediyoruz ve ondan daha büyük başarılar getirmesini istiyoruz. sporcuların velilerine desteklerinden dolayı teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu. Ayrıca geçtiğimiz aylarda 4 ayrı şampiyonaya katılarak ülke genelinde dereceye giren sporcularımızı da tebrik ettiğini belirten Başkan Hekimoğlu, sporculara başarılarının devamını diledi. Tören toplu çekinilen fotoğraflarla son buldu.

Düzenlenen turnuvalarda dereceye girenlerin listesi:

• 14-15 Ocak 2017 yer Ordu-Fatsa Anadolu Yıldızları (Analig) Karate Gurup Çeyrek Final Türkiye Şampiyonası

Gamze Gümüş 40 kg. Bayan Kumite Türkiye üçüncüsü Yari Finale Kaldı

Bahar Kasap     50 Kg. Bayan Kumite Türkiye üçüncüsü Yari Finale Kaldı