17.11.2017 Son güncelleme: 17.11.2017, 1:19
AVNİ ERGİN HAKKIN RAHMETİNE KAVUŞTU AVNİ ERGİN HAKKIN RAHMETİNE KAVUŞTU
Kategori Genel Haberler

Arhavi’de acı bu defa Ergin ailesine düştü. Belediye Meclis Üyesi Serkan Ergin’in babası Avni Ergin geçirmiş olduğu rahatsızlık sonucu hayatını kaybetti. Bir süredir tedavi gören merhum Avni Ergin’in cenaze töreni Merkez Cami’de kalabalık bir toplulukla yapıldıktan sonra Yolgeçen Köyü’ndeki aile mezarlığına defnedildi. Cenazeye katılan Arhavi Belediye Başkanı Coşkun Hekimoğlu, Ak Parti İl Başkanı Erkan Balta, Ak Parti İlçe Başkanı Ufuk Yıldız, Belediye Başkan Yardımcıları H. Tahsin Kurdoğlu ile Nail Köseoğlu, belediye meclis üyeleri, esnaflar, aile yakınları, sevenleri, dostları ve ilçe halkı aileye başsağlığı dileyerek acılarını paylaştıklarını belirttiler.

Gelen ölüm haberi tüm aileyi büyük üzüntüye boğdu. Vefat haberinden ötürü aileyi vatandaşlar yalnız bırakmadı. Avni Ergin’in cenazesi bugün öğle namazında Merkez Cami’de kılınan cenaze namazı sonrası Yolgeçen Köyünde aile mezarlığında çocuklarının, yakınlarının ve dostlarının gözyaşları arasında toprağa verildi.

Arhavi Belediyesi Basın-Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü olarak bizler de Ergin ailesine ve yakınlarına başsağlığında bulunuyor, merhume Avni Ergin’e Allah’tan rahmet diliyoruz.