20.09.2017 Son güncelleme: 20.09.2017, 1:29

Arhavi Belediyesi Bünyesine Yeni Bir İş Makinesi Daha Eklendi

BAŞKAN HEKİMOĞLU: “İLÇEMİZE HAYIRLI OLSUN” BAŞKAN HEKİMOĞLU: “İLÇEMİZE HAYIRLI OLSUN”
Kategori Sosyal İşler

Arhavi Belediyesi bünyesinde kullanılmak üzere yeni iş makinesi aracı belediyenin hizmet araçları envanterine kazandırıldı. Fen işlerinde kullanılmak üzere kredi kullanılmaksızın belediyenin kendi imkânlarıyla nakit olarak satın alınan jcb iş makinesi vatandaşların hizmetine sunulmak üzere ilçeye geldi. 280 Bin TL’ye satın alınan iş makinesi, ilçede yapılacak çalışmalarda vatandaşlardan tam not alacak.

Belediye kademe birimine özellikle önem verdiklerini, gerek araç modernizasyonu ve gerekse alınan araçlar ile kademe birimini sürekli dinç ve işlevsel tuttuklarını belirten Arhavi Belediye Başkanı Coşkun Hekimoğlu, iş makinesinin ilçe halkına hayırlı uğurlu olmasını diledi.

Son Düzenlenme Pazartesi, 03 Nisan 2017 11:04