25.07.2017 Son güncelleme: 24.07.2017, 11:01

On3eli Tiyatro Grubu Başkan Hekimoğlu’nu Ziyaret Etti

‘’ARHAVİ’DEKİ TİYATRONUN BEŞİĞİ’’ SLOGANI İLE YENİ EKİP YENİ HEYECAN ‘’ARHAVİ’DEKİ TİYATRONUN BEŞİĞİ’’ SLOGANI İLE YENİ EKİP YENİ HEYECAN
Kategori Kültür-Sanat

Arhavi Belediyesi G.S.K Bünyesinde kurulan On3eli tiyatro gurup üyeleri Başkan Hekimoğlu’nu makamında ziyaret etti. İsmini Lazca da Beşik anlamına gelen On3eli den alan ekip ‘’Arhavi’deki Tiyatronun Beşiği‘’ sloganı ile sanatsal faaliyetlerini yürütmekte.

Arhavi belediyesi G.S.K ve Halk Eğitim Merkezi Destekleri ile çalışmalarını yürüten ekip tiyatro sanatını ve sevgisini ilçe gençlerine aşılamış görünüyor. Eğitmenliğini tiyatro hocası Fatih Asılyazıcı’nın  yaptığı grubun tamamı ilçe gençlerinden oluşmakta. On3eli tiyatro grubu üyeleri 18 nisan turizm haftası konulu oyun hazırlıklarında olduğunu bildirerek, sanata ve kültüre önem veren Başkan Coşkun Hekimoğlu’na teşekkürlerini iletti.

Son Düzenlenme Çarşamba, 29 Mart 2017 18:26