27.04.2017 Son güncelleme: 27.04.2017, 2:14

Gençler Voleybolda Abilerini ve Ablalarını Aratmadı

ARHAVİ BELEDİYESİ GSK GENÇLERDE VOLEYBOL İL BİRİNCİSİ OLDULAR ARHAVİ BELEDİYESİ GSK GENÇLERDE VOLEYBOL İL BİRİNCİSİ OLDULAR
Kategori Ziyaretler

Arhavisporlu​ Belediyesi Gençlik Spor Kulübü voleybol takımı Arhavi Belediye Başkanı Coşkun Hekimoğlu’nu makamında ziyaret etti. Artvin’de yapılan İl Birinciliği Turnuvasında İl Birincisi olarak göğsümüzü kabartan ve ilçemizi başarıyla temsil eden bay ve bayan voleybol takımımızı Başkan Hekimoğlu kapıda karşıladı. Ziyarette Başkan Hekimoğlu ile birlikte Başkan Yardımcısı H. Tahsin Kurdoğlu ve Belediye Meclis Üyeleri Serkan Ergin ile Mustafa Kemal Tatar da yer aldı.

Takım antrenörleri Erdal Gençoğlu ile Serkan Başgül’ün de yer aldığı ziyarette Başkan Hekimoğlu, ilçemizde voleybol branşının istenen seviyelere geldiğini belirterek her iki takıma da her zaman destek vereceğini dile getirdi. Ayrıca Ankara ilinde oynanan Play – Off Finallerindeki gruplardan çıkarak 1. Lige yükselen Erkek Voleybol takımıyla ilgili ise önemli bir başarı yakaladıklarını altını çizen Başkan Hekimoğlu, yeni sezon için 1. Lig’te daha çok çalışacaklarını söyleyip takımlara başarılarının devamını diledi. Hoş sohbetin ardından takım antrenörleri ve voleybolcular, Başkan Hekimoğlu’nun misafirperverliğinden ötürü teşekkürlerini ilettiler. Ziyaret programı çekinilen fotoğraflarla son buldu.