20.09.2017 Son güncelleme: 20.09.2017, 1:29
PROGRAM NERMİN ÇARMIKLI HALK KÜTÜPHANESİ’NDE GERÇEKLEŞTİRİLDİ PROGRAM NERMİN ÇARMIKLI HALK KÜTÜPHANESİ’NDE GERÇEKLEŞTİRİLDİ
Kategori Resmi Törenler

Kütüphaneler Haftası etkinlikleri kapsamında Nermin Çarmıklı Halk Kütüphanesi’nde kutlama programı gerçekleştirildi. Bu yıl 53.sünün kutlandığı programa İlçe Kaymakamı Şeref Aydın, Garnizon Komutanı Bayram Demirbaş, Arhavi Belediye Başkanı Coşkun Hekimoğlu, İlçe Jandarma Komutanı Musa Engin, Ak Parti İlçe Başkanı Ufuk Yıldız, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Arslanoğlu, Halk Eğitim Merkezi Müdürü Hasan Hüsnü Özcan, Belediye Başkan Yardımcısı H. Tahsin Kurdoğlu, kamu kurum ve kuruluşlarının daire amirleri, öğretmenler ve öğrenciler katıldı. Program Arhavi Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi ve Nermin Çarmıklı Halk Kütüphanesi Müdürlüğü tarafından ortaklaşa hazırlandı.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın ardından başlanan programda günün anlam ve önemini belirten konuşma yapıldı. Okul öğrencileri tarafından yazı ve şiirler okundu. Ardından protokol üyeleri tarafından bu yıl içerisinde en çok kitap okuyan bay ve bayan çocuk, yetişkin ve büyük okuyuculara hediyeleri verildi. Program yeni yayın dönemine ait kitapların sergilendiği standın Başkan Hekimoğlu ve beraberindekiler tarafından gezilmesiyle son buldu.

Son Düzenlenme Salı, 28 Mart 2017 13:20